iphone till iphone

Hur man för över data från iPhone till iPhone

oktober 12, 2021 av Joel

Har du skaffat en ny Iphone och vill föra över din data från din gamla, då har vi ett enkelt och snabbt sätt att göra det på.

Kolla också in Hur man för över data från:
iPhone till Android
Android till Android
Android till iPhone

Snabbstart används på både din nya enhet och din gamla, så gör det på en tidpunkt när du inte tänker använda din enhet på ett par minuter.

Steg-för-steg för över data från iPhone till iPhone

  1. Slå på din nya enhet och lägg den i närheten din gamla enhet.
  1. På din gamla enhets visas en skärm som erbjuder ett alternativ att använda det Apple -ID som du använder just nu för att sätta upp din nya enhet. Se till att Apple -ID:t är det som du har till avsikt att använda och klicka efteråt på Fortsätt. Om du inte ser alternativet att fortsätta på din gamla enhet, se till att Bluetooth är aktiverat.
  1. Vänta tills en animering visas på din nya enhet. Håll din gamla enhet ovanför den nya enheten och centrera därefter animationen i sökaren.
  1. Vänta på ett meddelande som säger Slutför på ny [Enhet]. Om kameran inte fungerar på din gamla enhet så trycker du bara på Autentisera manuellt. Följ sedan stegen som visas på skärmen.
  1. När du blir ombedd anger du din gamla enhets lösenord på din nya enhet. Följ sedan instruktionerna för att lägga till Face ID eller Touch ID på din nya enhet.
  1. När du ser texten Överför data från [Enhet] på skärmen trycker du på Fortsätt, då börjar datan från din gamla enhet överföras till din nya enhet. 

Håll dina enheter nära varandra och anslutna till strömmen tills processen är klar. Tiden det tar med överföringen kan bero på hur snabbt ditt nätverk är och mängden data som överförs.

FAQ

Hur för jag över data till min från min gamla iPhone till min nya iPhone?

Det enklaste sättet är att använda Snabbstart, det är lätt att göra och tar bara några minuter.

Hur lång tid tar det att föra över data från min gamla iPhone till min nya?

Hur lång tid det tar att överföra datan kan variera beroende på faktorer som hur snabbt ditt nätverk är och mängden data som överförs.

One comment on “Hur man för över data från iPhone till iPhone”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *