tele2 logo

Tele2

Tele2 är en svensk telekomoperatör som erbjuder telefoni-, bredband- och mobilabonnemang till privatkunder och företag.
85 omdömen
Till mobilabonnemanget
9.5/10
9.5/10
Till mobilabonnemanget

Tele2 Omdöme och Recension

Tele2 är en av Sveriges ledande mobiloperatörer med en stark position på marknaden. Men hur bra är deras kundsupport, och vad kan man säga om deras täckning?
I denna artikel kommer vi att granska Tele2:s mobilabonnemang i detalj.

Snabba fakta om Tele2 abonnemang

Tele2 har ett brett utbud av mobilabonnemang som alla stödjer 5G.
Tele2 har ett eget nätverk men har även samarbete med andra stora nät, vilket säkerställer en bred täckning.
Oanvänd surf kan rullas över till nästa månad, beroende på abonnemanget.

Tele2 mobilabonnemang

Alla abonnemang från Tele2 inkluderar fria samtal och sms. Det som främst skiljer är mängden data. Tele2 har även flexibla lösningar där du kan byta datamängd beroende på ditt behov, och det finns ingen bindningstid, vilket gör det enkelt att justera efter ens förändrade behov. Comviq ingår även i Tele2 koncernen.

Alla Tele2:s mobilabonnemang

Mellanprisklass men hög kvalitet, Tele2 ligger inte i lågprisklassen, men deras priser reflekterar den höga kvaliteten och den breda täckningen de erbjuder. De kan jämföras med andra större operatörer likt Telia Tre och Telenor när det gäller pris, men deras paketerbjudanden och kampanjer kan ge extra värde.

Varför välja Tele2 abonnemang?

Ett abonnemang från Tele2 är idealiskt för dig som vill ha stabil täckning över hela Sverige och uppskattar god kundservice. Dessutom, med möjligheten att spara oanvänd data, får du bättre valuta för dina pengar.

Tele2 undsupport

Tele2:s kundsupport kan nås via:

Chatt
E-post
Telefon
Med ett omfattande supportsystem finns alltid hjälp att få, oavsett vilken metod du föredrar.

Tele2:s mobilnät

Med ett nät som täcker nästan 100% av Sveriges befolkningsyta är Tele2 en pålitlig operatör för de flesta. Hastigheter varierar, men många användare rapporterar snabb och stabil uppkoppling.

Stöder Tele2 5G?

Till skillnad från mindre varumärken har Tele2 redan börjat rulla ut 5G-tjänster till sina kunder. Detta innebär snabbare hastigheter och ännu bättre uppkoppling, speciellt i större städer.

Tele2 företagsabonnemang

När det kommer till företagskommunikation, är pålitlighet, hastighet och flexibilitet tre nyckelkomponenter. Tele2 har i sin affärsportfolio just lanserat tre skräddarsydda mobilabonnemang för företag, vilka är speciellt designade för att uppfylla dessa krav.

För det första erbjuder "Obegränsad" abonnemanget en stabil grund för dem som behöver kontinuerlig tillgång till internet för att mejla, surfa och arbeta utan avbrott. Till priset av 299 kr/mån får du hastigheter upp till 10 Mbit/s, med tillgång till 5G och surfmöjligheter inom EU/EES.

För de företag som har ett större beroende av molntjänster och högkvalitativ streaming, finns "Obegränsad Plus". För 349 kr/mån, erbjuder detta abonnemang högre hastigheter upp till 300 Mbit/s, surf i 62 länder och gratis samtal till kollegor världen över.

Slutligen, för företag som vill uppleva gränslös kommunikation, är "Obegränsad Max" det ultimata valet. Med hastigheter på upp till 1000 Mbit/s, inkluderar detta paket allt från de tidigare nämnda paketen samt extra funktioner som ringa i utlandet och extra datakort, allt för 449 kr/mån.

En av de största fördelarna med dessa abonnemang är att du väljer baserat på hastighet snarare än datamängd, vilket liknar valet av ett fast bredband. Detta eliminerar helt risken för att data tar slut och ger företagen större frihet. Ingen behöver längre koppla upp sig på osäkra nätverk, och det finns inga överraskande kostnader för extra data.

För vem passar ett Tele2-abonnemang?

Tele2 passar en bred kundkrets, från studenter till pensionärer. För dem som är beroende av en stabil uppkoppling, erbjuder Tele2 ett bra alternativ. De som behöver mycket data kan dra nytta av de större datamängder som erbjuds, och möjligheten att rulla över oanvänd data är speciellt fördelaktig för dem som har varierande förbrukning från månad till månad.

4.15
Genomsnittligt omdöme
Surf
Pris
5G
Support
Surf
Spara Surf
Surfa inom EU
Surfhastighet
Upp till 100Mbit/s
Om Fello
Nätverk
tele2
5G
eSim
Telefonsupport
Kostander
Månad 1-4
299 SEK/månad
Månad 5-12
299 SEK/månad
Startavgift
0 kr
Info
  • Baserat i Sverige?
  • Flytta nummer?
  • Trovärdig operatör?
4.15
Genomsnittligt omdöme
Surf
Pris
5G
Support
Surf
Spara Surf
Surfa inom EU
Surfhastighet
Upp till 100Mbit/s
Om Operatören
Nätverk
tele2
5G
eSim
Telefonsupport
Kostander
Månad 1-4
299 SEK/månad
Månad 5-12
299 SEK/månad
Startavgift
0 kr
Info
  • Baserat i Sverige?
  • Flytta nummer?
  • Trovärdig operatör?