Video, tags: galaxy för - Youtube

Samsung godkänner ytterligare en certifiering för S24-serien när lanseringen närmar sig

januari 9, 2024 av David

Samsung har planerat att lansera sitt senaste sortiment av Android-smarttelefoner med flaggskepp, Galaxy S24-serien, den 17 januari. För att förbereda lanseringsevenemanget har företaget varit upptaget med att säkra certifieringar för sina premiumsmarttelefoner.

Den senaste utvecklingen avslöjade att serien just har godkänt ytterligare en certifiering. Två telefoner från serien, Galaxy S24+ och Galaxy S24 Ultra, är nu certifierade och redo att lanseras i Singapore efter att ha säkrat Infocomm Media Development Authority (IMDA). Samtidigt förväntas vanilj Galaxy S24 få IMDA-godkännande inom kort.

Förutom IMDA har Samsungs Galaxy S24-serie också fått godkännanden från globala tillsynsorgan i olika länder. Serien är godkänd av FCC i USA, BIS i Indien, KTR i Sydkorea, TKDN i Indonesien och NBTC i Thailand.

S24 ger plats för AI-funktioner

Samsung Galaxy S24-serien följde efter S23-serien, som lanserades bara förra året i februari. Det nya sortimentet är naturligtvis redo att introducera flera uppgraderingar och förändringar jämfört med sina föregångare.

Med en lite större 6,17-tumsskärm överträffar S24-serien S23:s 6,1-tumsskärm och lovar en utökad visuell upplevelse. Dess omdesignade platta sidor avviker också från S23:s lätt böjda design, vilket ger en annan estetisk förändring.

När det gäller skärm har Galaxy S24 en 6,1-tums Dynamic AMOLED 2x-skärm med Full HD+-upplösning. S24 kommer att inkorporera en 1-120Hz variabel uppdateringsfrekvens, HDR10+ och Gorilla Glass Armor-skydd för hållbarhet. Enhetens IP68-klassificering säkerställer också robust damm- och vattenbeständighet, med spekulerad Armor Aluminium 2.0 som potentiellt ger ytterligare styrka.

På kameraavdelningen är hårdvaran fortfarande densamma som S23. S24 har dock förbättrade bearbetningsmöjligheter, vilket kommer att höja dess fotografiska och redigeringsförmåga. Kamerauppsättningen på Galaxy S24 inkluderar en 12MP selfiekamera och en robust bakre konfiguration.

Den nya kameran har en 50 MP primär kamera med OIS, en 12 MP ultrawide kamera och en 10 MP telefotokamera med 3x optisk zoom och OIS. Anmärkningsvärda videoinspelningsmöjligheter inkluderar 4K vid 60fps med alla kameror och upp till 8K vid 30fps med den primära bakre kameran.

Enheten har ett 4 000 mAh batteri som stöder 25W snabb trådbunden laddning, 15W snabb trådlös laddning och 4,5W omvänd trådlös laddning.

S24 driver det förväntade Snapdragon 8 Gen 3-chippet, som för fram mer potentiell prestanda och AI-förbättringar jämfört med S23:s Snapdragon 8 Gen 2-chip. Galaxy S24 förväntas dock köras på Exynos 2400-processorn i de flesta regioner, med Snapdragon 8 Gen 3 endast på vissa marknader.

Den sista justeringen och mest efterlängtade är den nya seriens innovation, som introducerar olika AI och Generativ AI-drivna funktioner. Galaxy S24 kommer att inkludera språköversättning i realtid under röstsamtal, en bakgrundsgenerator, sammanfattning av anteckningar och röst-till-text-översättning för upp till tio personer i en inspelning.

När det gäller priset finns det motstridiga rapporter, där vissa föreslår en basmodellkostnad på $750, medan S24 Plus är på $950 och flaggskeppet S24 Ultra kostar $1 250. Vissa alternativa källor föreslår högre priser, från 800 $ för basmodellen, 1 000 $ för S24 Plus och 1 200 $ för S24 Ultra. Samsung förväntas bekräfta den exakta prissättningen närmare lanseringsdatumet officiellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *