parkoppla airpods, Aipods gen 3

Så gör du för att parkoppla Airpods

september 8, 2023 av David

Har du köpt ett par nya Airpods och vet inte riktigt hur du ska få igång dem? Inte oroa dig! Den här guiden kommer att visa dig exakt hur du "parkopplar" dem. Kasta bort den där instruktionsboken (men inte bokstavligen, du kanske behöver den senare) och låt oss dyka in.

1. Förberedelser innan du börjar parkoppla Airpods

Först och främst! Se till att dina Airpods har batteri. Det är alltid en start, eller hur? Och nej, de fungerar inte på magi (även om det ibland kan kännas så).

Tips: Ladda dina Airpods i deras laddningsfodral i minst en timme för bästa resultat.

Kontrollera att den enhet du vill koppla till Airpods också har Bluetooth. Om det inte gör det, kan det vara dags att uppgradera (eller kanske lyssna på en gammal kassettspelare).

2. Slå på Bluetooth på din enhet

Okej, detta är ganska uppenbart, men du skulle bli förvånad över hur många som glömmer det. Gå till din enhets inställningar och slå på Bluetooth. Om du använder en iPhone är det som att hitta en nål i en höstack, men sök efter den lilla blå ikonen.

3. Sätt Airpods i parkopplingsläge

Det låter fancy, men det är verkligen enkelt. Öppna fallet med Airpods i, och leta efter den lilla knappen på baksidan av fodralet. Håll den intryckt tills den vita LED-lampan börjar blinka. Nu är de redo att parkopplas!

4. Välj Airpods från din enhets Bluetooth-lista

När dina Airpods är i parkopplingsläge kommer de att dyka upp i listan över tillgängliga Bluetooth-enheter på din enhet. Klicka på dem, och voilà! Du är ansluten.

Tips om det inte fungerar: Om dina Airpods inte dyker upp på listan, stäng av och slå på Bluetooth på din enhet. Om allt annat misslyckas, starta om enheten (eller ge den en liten klapp. Det fungerar ibland).

5. Njut av din musik

Det var det! Plocka ut dina favoritspår, sätt in dina Airpods och börja dansa. Eller jobba. Eller vad du nu ville göra med dem.

Lokala resurser och auktoriteter

  • Apple Store: Det finns alltid experter här som kan hjälpa till med tekniska problem.
  • Teknikbloggar: Mobilen.nu erbjuder massor av användbara tips och tricks.
  • YouTube: Det finns massor av svenska teknikentusiaster som gör tutorials. Bara sök "hur man parkopplar Airpods"!

Checklista för att parkoppla Airpods

  • Ladda dina Airpods.
  • Slå på Bluetooth på din enhet.
  • Sätt Airpods i parkopplingsläge.
  • Välj Airpods från din enhets Bluetooth-lista.
  • Njut av musiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *