melodies

Musiktjänsten Melodies - omdöme och recension

december 12, 2022 av David

Melodies är en ny svensk musiktjänst som erbjuder en unik upplevelse för användarna. Tjänsten baseras på spellistor framtagna av verkliga personer och sorterade efter olika teman som humör, genre och era. Detta gör att användarna enkelt kan hitta musik som passar just deras tillfälle och stämning.

En annan sak som skiljer Melodies från andra musiktjänster är priset. Efter en gratis provperiod på sju dagar kostar tjänsten bara 49 kronor per månad, vilket är en mycket bra deal jämfört med andra streamingtjänster.

Melodies lanserades tidigare i år i Tjeckien och Slovakien, och nu har det blivit dags för Sverige att få prova på tjänsten. Appen finns tillgänglig för både Ios och Android, så det är enkelt att komma igång med att lyssna på musik.

Så om du är ute efter en ny musiktjänst som erbjuder unika spellistor och enkel användning till ett bra pris, är Melodies definitivt värt att prova. Dessutom får du en gratis provperiod på sju dagar, så det är inget att förlora på att testa tjänsten.

Melodies vs Spotify?

den största skillnaden mellan Melodies och Spotify att Melodies baserar sig på spellistor som tagits fram av verkliga personer och sorterade efter olika teman som humör, genre och era. Detta gör att användarna enkelt kan hitta musik som passar just deras tillfälle och stämning. Spotify, å andra sidan, erbjuder en bred katalog med musik från olika artister och genrer, men det finns inte samma fokus på personligt anpassade spellistor.

En annan skillnad är priset - efter en gratis provperiod på sju dagar kostar Melodies 49 kronor per månad, medan Spotify har olika prisplaner med möjlighet att välja mellan gratis med reklam eller betalt utan reklam.

Melodies omdöme

Det är alltid värt att testa en ny musiktjänst, särskilt om den erbjuder unika funktioner och ett bra pris. Melodies har en gratis provperiod på sju dagar, så det är en bra chans att testa tjänsten utan att behöva betala något.

Det är svårt att säga om Melodies är värt att använda eftersom det är en subjektiv bedömning som kan variera från person till person. Vissa kan tycka att tjänstens spellistor är en unik och värdefull funktion, medan andra kan tycka att den inte riktigt lever upp till förväntningarna. Det enda sättet att veta om Melodies är rätt för dig är att testa tjänsten själv och bilda din egen uppfattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *