person holding white android smartphone - Samsung Galaxy Z Flip in Black, tags: fold 6 och - unsplash

Samsung Galaxy Z Fold 6 och Z Flip 6: färgvarianter och förväntade funktioner

maj 6, 2024 av David
person holding white android smartphone - Samsung Galaxy Z Flip in Black, tags: fold 6 och - unsplash

person holding white android smartphone - Samsung Galaxy Z Flip in Black - unsplash

De kommande Samsung Galaxy Z Fold 6 och Z Flip 6, som kommer att presenteras vid nästa Galaxy Unpacked-evenemang den 10 juli 2024 i Paris, skapar en hel del surr. Medan detaljer om dessa enheter har läckt ut i stor utsträckning, är vissa funktioner och färgalternativ fortfarande under omslag. Låt oss titta på vad läckorna och ryktena har sagt för att ge dig en glimt av de förbättrade funktionerna.

Vad är det som är nytt

De kommande utgåvorna av Galaxy Z Flip och Galaxy Z Fold förebådar en våg av nya funktioner och förbättringar som är redo att omdefiniera smarttelefonlandskapet igen.

Färgalternativ

För Galaxy Z Fold 6 rapporterar smartphone-insider Ross Young att följande färger kommer att finnas tillgängliga: Ljusrosa, marinblå och silverskugga. Han nämner också att det finns två färger med begränsad upplaga i pipeline: Crafted Black och Crafted White. Dessa nya färgval syftar till att skilja telefonen från sina föregångare.

Samtidigt läckte en källa ut att Galaxy Z Flip 6 kan finnas tillgänglig i flera färger, inklusive mint, ljusblå, silver och gul.

Lagring

När det gäller lagringsalternativ indikerar rykten att Fold 6 och Flip 6 kommer att erbjuda 256 GB, 512 GB och 1 TB-varianter, utan något 128 GB-alternativ i lägre nivå.

Skärm

Galaxy Z Fold 6 förväntas ha en bredare extern skärm och en intern skärm på 7,6 tum. Det ryktas också att den har en Ironflex-skärmpanel som lovar ökad hållbarhet.

Å andra sidan säger källor att Galaxy Z Flip 6 kommer att ha en 3,9-tums yttre skärm. Andra funktioner kan inkludera Gorilla Glass Armor för skärmen, vilket hjälper till att minska bländning. Dessutom förväntas den vikbara skärmen på Z Flip 6 ha ett mindre veck.

Prestanda

Det är troligt att de två senaste modellerna kommer att vara utrustade med Snapdragon 8 Gen 3-processorn som är skräddarsydd för Galaxy-enheter. Detta förväntas ge förbättrad prestanda och förlängd batteritid.

Båda telefonerna kommer att köras på Android 14-baserade funktioner och sägs få upp till sju års mjukvarusupport. De exakta priserna för de nya modellerna har inte avslöjats ännu, men de kommer sannolikt att avslöjas under Galaxy Unpacked-evenemanget.

Z Fold 6 sammanfattning av designförbättringar

Z Fold 6 tros ha en design som liknar sin föregångare men med vissa interna förbättringar. Även om den övergripande designen kanske inte förändras drastiskt, kan enheten vara tunnare och lättare på grund av dessa modifieringar.

En anmärkningsvärd förbättring är det nya gångjärnssystemet, som sägs ha färre rörliga delar än den tidigare generationen. Detta gör inte bara enheten lättare utan minskar också dess känslighet för skador.

En annan intressant funktion är den ryktade 7,6-tums primära skärmen med en högre upplösning och en ljusstarkare skärm jämfört med föregångaren. Å andra sidan kan den skyddande skärmen behålla sin storlek men få Gorilla Glass Armor-skydd med antireflexegenskaper.

Z Flip 6-innovationerna i ett nötskal

Den här telefonen i clamshell-stil kommer enligt uppgift att ha en större 3,9-tums skärm, vilket möjliggör bättre multitasking och appanvändning när den är hopfälld. Den primära kameran i Flip 6 förväntas innehålla en 50 MP huvudsensor, som kan ge bättre bildkvalitet än sin föregångare.

Selfiekameran på omslagsskärmen kan förbli 10 MP, men programvaruförbättringar kan förbättra prestanda i svagt ljus.

Förutom de nya vikbara enheterna förväntas Samsung också presentera olika tillbehör under Galaxy Unpacked-eventet. Dessa kan inkludera nya fodral, skärmskydd och andra tillägg som är utformade speciellt för deras senaste produkter.

Håll ögonen öppna för mer information om dessa spännande erbjudanden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *