Masked Singer

Masked Singer 2024 - Allt du behöver veta till nästa säsong

oktober 16, 2023 av David

Masked Singer har utan tvekan etablerat sig som en kulturell fenomen och tv-tittarnas favorit, vilket har resulterat i otrolig framgång säsong efter säsong. Den mystiska charm och det kreativa konceptet har fångat åskådarnas uppmärksamhet, där kändisar döljer sin identitet bakom spektakulära kostymer och levererar överraskande framträdanden varje vecka.

Nästa säsong av Masked Singer

Förväntningarna inför 2024 års upplaga av Masked Singer är redan skyhöga. Producenterna lovar att den kommande säsongen kommer att vara fylld med överraskningar, större scenframträdanden och en ännu mer imponerande ensemble av kändisar. Dessutom kommer nya innovativa element att introduceras för att göra showen ännu mer engagerande och oförutsägbar.

KLART: Masked Singer 2024 har premiär den 22 mars på TV4 och TV4 Play. Se till att markera detta datum i din kalender och förbered dig för en säsong full av underhållning och mystik."

Men det är inte allt - rykten svävar redan om vilka kändisar som kan tänkas delta i den kommande säsongen. Inget är bekräftat än, men spekulationerna är i full gång, vilket bidrar till den ständigt växande spänningen och förväntan.

För de som är nya för Masked Singer, förbered er på en hisnande resa fylld med talang, mystik och underhållning. Och för de lojala fansen - gör er redo att bli blåsta av stolen av ännu en säsong med oförglömliga och hjärtskärande ögonblick.

Streama Masked singer i mobilen

Ja, du kan fortfarande streama Masked Singer i mobilen. Ladda ner TV4 Play-appen, skapa ett konto, leta reda på Masked Singer och börja njuta av säsongen från den 22 mars 2024.

Denna säsong välkomnar vi återigen David Hellenius som programledare, med en expertpanel bestående av Felix Herngren, Nour El-Refai, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. Deras kombinerade insikt och humor lovar att göra denna säsong till en oförglömlig upplevelse.

TV4 Play är en streamingtjänst med ett brett utbud av drama, filmer, serier, dokumentärer, sport och barninnehåll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *