Bästa Trådlösa laddaren för Android & iPhone

augusti 2, 2021 av Joel

Är du trött på sladdar som går sönder och slutar fungera? Eller att de mystiskt försvinner? Vi på Mobilen.nu rekommenderar att skaffa en trådlös laddare. Inte bara ser de bättre ut, de är smidigare, mer effektiva och är lättare för plånboken i längden. Utöver detta så har en trådlös laddare generellt ett liv på 5 år, hur många gånger har du inte köpt nya laddare de senaste åren? Men det kan vara svårt att veta vad man borde köpa, så vi tänkte gå igenom ett par exempel och utse en vinnare till den bästa trådlösa laddaren.

1. Belkin - Trådlös Qi2. Apple MagSafe3. Anker PowerWave4. Belkin 10W5. Apple MagSafe Duo-laddare
Kraft (ström)10 W15 W10 W10 W14 W
Storlek (cm)0.16 x 12.7 x 15.718.23 x 8.23 x 1.838 x 6.8 x 11.412.88 x 4.24 x 9.9117.98 x 9.32 x 2.72
Tyngd (g)74 82110 73290

1. Belkin - Trådlös Qi-laddare

På vår första plats har vi Bleking Boost Up. Det är den bästa trådlösa laddaren som finns på marknaden. Den har upp till 10W ström, iPhone upp till 7,5W och Samsung upp till 9W. Alla andra enheter som är trådlös-laddande kapabla laddas med 5W. Även om din mobil har ett skal (upp till 3 mm tjocka) så kan Boost Up ladda din telefon.

2. Apple MagSafe

Andra platsen tar Apple MagSafe. MagSafe ger 15 W ström till din iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max, vilket är dubbelt så snabbt som de mycket vanligare 7,5 W laddarna. iPhone 12 mini är dock begränsad till 12W med MagSafe. Om du har en Android så fungerar Apple MagSafe också men är inte alls lika effektiv.

3. Anker PowerWave

På tredje platsen så har vi Anker PowerWave. Det är den billigaste laddaren på vår lista, det betyder också att det inte är den snabbaste, men det är inte huvudpoängen med den här laddaren. Anker PowerWave är perfekt att ha bredvid datorn, stativet gör mobilen lättåtkomlig och perfekt att kunna ta upp och lägga tillbaks när man vill.

4. Belkin 10W

Fjärde platsen är tilldelad till Belkin 10W. En liten, smidig och kraftfull laddare speciellt anpassad till iPhone och Android. Den har en gummikant runt laddaren på båda sidorna så att den ligger tryggt på bordet och ser till att din mobil inte glider runt. Både 10W och 15W versionerna har båda fått bra betyg så det är enligt dig att bestämma vilken du vill ha.

5. Apple MagSafe Duo

Femte och sista platsen i vår lista tar Apple MagSafe Duo. Väldigt likt sin singelversion bara dubbelt upp. MagSafe Duo är en av de mer bärbara laddarna som finns, som enkelt fälls ihop för extra bekvämlighet. Du kan använda den för att ladda både din iPhone och dina andra Apple produkter samtidigt.

FAQ

Varför ska man köpa en trådlös laddare?

En trådlös laddare är både lättare att hantera och ofta mer effektiv än de vanliga "trådladdarna".

Vilken är den bästa trådlösa laddaren?

Enligt Mobilen.nu så är den bästa trådlösa laddaren är Blekin Boost Up. Den är stabil, säker och effektiv.

Hur mycket kostar en trådlös laddare?

En trådlös laddare kan ha stora prisskillnader men förvänta dig betala minst 200-300 kr och upp till över tusenlappen.

Gör högre Watt (W) snabbare laddning?

Högre Watt (W) på din trådlösa laddare ger nödvändigtvis inte en snabbare laddning, kolla upp recensioner och betyg om du letar efter den bästa trådlösa laddaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *