tips på julklappar

8 bra appar och hemsidor att hitta jullklappar på.

november 9, 2021 av Joel

Är det dags att börja julhandla? Då vill vi på Mobilen.nu ge dig tips på appar och hemsidor där du kan hitta perfekta julklappar. När det än en gång är dags att handla julklappar kan det vara svårt att veta vad du ska handla och vart du ska handla det, därför vill vi hjälpa dig med vår lista nedan så att du slipper anstränga dig mer än vad du ska behöva. Kolla inte längre än hit för appar till julklappar!

Pricerunner / Prisjakt

Pricerunner / Prisjakt

Två appar med samma ide. Samla ihop priser på produkter från hela internet och lägg allt på samma ställe. Allt du behöver göra är att söka på den produkt du vill köpa och du kommer få upp ett av de billigaste om inte DET billigaste alternativet att köpa. Du blir sedan vidareskickad till det företag som säljer produkten. De brukar även ge tips på populära julklappar som du kan handla.

Coolstuff

Coolstuff

En enkel ide med roligt resultat. Coolstuff.se är en hemsida där du kan hitta interesanta, knasiga och roliga prylar som är de perfekta julklapparna. Den här julklapparna är perfekt för den som redan har det mesta och inte önskar sig något särskilt. Titta genom sidan så kommer du garanterat hitta det ena och andra roliga.

Wish

Wish

En app som har de bästa priserna. Här kan du hitta allt smått och gott för otroligt bra priser. Wish är finemang för barn eller de som har dåligt med pengar men en varning, de låga priserna kan (men inte nödvändigtvis) leda till dålig kvalité på produkterna. Ifall du bestämmer dig att köpa från Wish så handla NU, de låga priserna är förmodligen mycket på grund av den långa leveranstiden som kan vara på flera veckor.

Fyndiq

Fyndiq

Fyndiq.se är mycket som Wish bara lite högre priser, lite större chans att få bra kvalité och MYCKET snabbare leveranstid. Deras sortiment må inte vara lika stor men den är fortfarande inget att se ner på. 

Swappie

Swappie

Alla blir glada för en ny mobil, men bara för att den är ny behöver den inte vara “ny”. Swappie.se säljer begagnade mobiler som är fixade som i nyskick för ett fint pris. Det finns desutom ett stort utbud av telefoner så du kan hitta exakt den som du letar efter. 

Amazon

Amazon

Amazon känner väl alla till vid det här laget men man kan inte utesluta den. Det går inte att neka till att de har det största lagret med bra priser på sina produkter, här kan du mer eller mindre hitta exakt vad du letar efter och nästa garantera att det är ett av de bästa priserna på marknaden. Eftersom Amazon är ett av de här gigantiska företagen som spårar allt du gör brukar de också ge ganska så bra tips på julklappar som du kan köpa.

Blocket

Blocket

Att handla begagnat är inte bara bäst för plånboken men även bäst för klimatet. Blocket.se har ett stort urval av varor och för det mesta väldigt bra priser. Om du vill ha ett säkert ställe att handla begagnat på så kan du nog inte få bättre än Blocket.se. Med “Blocketpaketet” så har du en säker handel med en tredje partner som håller i pengarna tills du har fått paketet och säkerhetsställt att du har fått vad du blev låvad. 

Facebook Marketplace

Facebook Marketplace

Det sista som vi kan nämna är Facebook marketplace. Här drar sig människor som vill sälja av saker snabbt så du kan nästa alltid hitta saker för otroligt låga priser. Det blir inte alltid det som du hade tänkt dig men om du möter den som säljer i personer så blir du oftast nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *