swappie

Swappie omdöme och recension

november 13, 2022 av David

Swappie är en tjänst för inbyte av telefoner som ger ett stort värde för din gamla enhet. Med Swappie kan du få upp till 30 % mer för din gamla telefon jämfört med andra inbytestjänster.

För att komma igång med Swappie behöver du bara ange din enhets märke och modell på deras webbplats, så får du en omedelbar offert. Om du är nöjd med erbjudandet kan du sedan fortsätta att skicka din enhet till dem utan kostnad. När de väl har mottagit din enhet kommer de att inspektera den och utfärda betalningen inom 24 timmar.

Swappie är ett utmärkt sätt att få mest värde för din gamla mobil och uppgradera till en ny utan att bli ruinerad.

Telefoner på Swappie

På Swappie säljs telefoner med 12 månaders garanti, vilket är dubbelt så mycket som branschgenomsnittet. Swappie är det bästa sättet att få mest värde för din gamla enhet. Med Swappie får du betydligt mer rabbat på välfungerade och alldeles utmärkta telefoner jämfört med andra liknande tjänster.

Utbudet du får baseras på telefoners märke och modell samt dess skick. För att komma igång är det bara att ange enhetens märke och modell på deras webbplats så får du ett omedelbart kostnadsförslag. Om du är nöjd med erbjudandet kan du sedan fortsätta att skicka efter din nya enhet.

Skicka in din gamla telefon till Swappie

Det går snabbt och enkelt att sälja din gamla telefon till Swappie. Ange bara märke och modell på deras webbplats så får du ett omedelbart prisförslag. Om du är nöjd med erbjudandet kan du sedan fortsätta att skicka din enhet till dem gratis. När de har mottagit din enhet inspekterar de den och betalar dig inom 24 timmar. På så sätt kan din telefon få ett nytt liv medan du uppgraderar till en nyare modell.

Läs mer: Tre omdöme och recension

Bra mot miljön

Genom att återvinna din gamla telefon med Swappie gör du din del för miljön. Varje år hamnar miljontals telefoner på soptippar där de släpper ut skadliga gifter i marken. Genom att sälja din gamla telefon till Swappie kan du bidra till att minska denna miljöpåverkan, vilket är något som alla måste göra så mycket de bara kan.

Det skadar även miljön att tillverka nya telefonereftersom brytning av mineraler och andra material som används i telefonproduktionen är mycket skadlig. Så genom att köpa en telefon som redan har tillverkats gör du också din del för att hjälpa miljön.

Om du slänger en telefon, vart tar den vägen?

Svaret kan förvåna dig. Varje år hamnar miljontals telefoner på soptippar och släpper ut skadliga gifter i marken. Genom att återvinna din gamla telefon med Swappie gör du din del för miljön. På så sätt kan din telefon få ett nytt liv medan du uppgraderar till en nyare modell.

Det är inte bara bra för miljön, utan även för din plånbok. Så varför inte återvinna din gamla telefon med Swappie idag? Då gör du gott både för planeten och för ditt banksaldo så att du kan lägga pengar på att köpa närodlad mat eller likande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *