app shopping

6 av de bästa shopping-apparna

november 12, 2021 av Joel

Trött på att gå och handla i butik? Hittar du aldrig det du vill ha? Vi på Mobilen.nu har samlat ihop några av de bästa shopping-apparna som finns att hitta. Här kan du köpa allt från mode till elektronik och allt annat från smått och gott till storköp.

Är du intresserad av mode? Läs vår artikel om de bästa mode shopping apparna.

Joom 

Joom

Joom har tusentals produkter i olika smaker, något som passar alla. Här kan du få massvis med personliga rabatter och erbjudanden. Deras varor kan fraktas över hela världen med en säker spårningsfunktion.

Wish

Wish

När du först öppnar upp Wish kanske du inte tror på de låga priserna men du såg rätt. Den här appen har några av de lägsta priserna på sina varor som du kan hitta. De säljer mest små-tillbehör och annat smått och gott men du kan hitta väldigt många olika varor här. Det låga priset kan nog i stor del bero på den väldigt långa leveranstiden som kan gå på flera veckors tid.

AliExpress

Aliexpress

Mycket lik Wish men ganska olik ändå. AliExpress är en av de populäraste shopping apparna och inte utan anledning. Kolla hit ifall du älskar gigantiska försäljningar med jätte bra priser. Spela även deras mini-spel “Money Hop” för chanser att vinna coins och kuponger. 

LightInTheBox

LightInTheBox

En app med miljontals supertrendiga varor och jättetrevliga priser är det också. Här kan du hitta allt möjligt, allt från mode till elektronik och nya saker läggs till varje dag. LightInTheBox har över 10 miljoner belåtna användare från hela världen. De erbjuder 10% rabatt till nya konsumenter.

Amazon

Amazon

Med en lista på det bästa shopping-apparna kan man inte utesluta Amazon. Tack vare att Amazon är ett av de största företagen på jorden gör det också så att de har störst utbud av varor. 

Ebay

Ebay

Amazons stora rival. Kanske inte lika stort sortiment som Amazon men även här kan du hitta många olika produkter till bra priser. Deras stora skillnad är att Ebay har ett väl fungerande budgivningssystem, så om du har tur kan du få din vara till ett minimalt pris. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *