80 w rb 4 0 3, tags: kommande galaxy f15 och - images.unsplash.com

Samsungs senaste läckor: Galaxy F15 och M14 rykten

mars 28, 2024 av David
 80 w rb 4 0 3, tags: kommande galaxy f15 och - images.unsplash.com

80 w rb 4 0 3 - images.unsplash.com

I teknikvärlden har det varit diskussioner kring Samsungs kommande telefoner – Galaxy F15 och M14. Dessa telefoner väntar på lansering den 4 mars 2024 i Indien. Dessa enheter kommer enligt uppgift att finnas tillgängliga på Samsungs officiella hemsida och Flipkart.

Följande avsnitt diskuterar intressanta insikter från de senaste läckorna om dessa spännande nya smartphones. Innan releasen har priset för dessa två smartphones läckt ut.

Förväntade funktioner hos Samsung Galaxy F15

Samsung Galaxy F15 förväntas ståta med en 6,6-tums lång Super AMOLED-skärm. Den här skärmen kommer att ha en upplösning på 1080 x 2400 pixlar och stöder en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. För att säkerställa effektiv prestanda kommer den att levereras med en åttakärnig MediaTek Dimensity 6100+ chipset. Telefonen kommer att ha en trippel bakre kamerauppställning och en 8MP främre kamera.

Denna smartphone är tänkt att ha en batterikapacitet på 6 000 mAh och skulle stödja snabbladdning. Batteritiden påstås hålla i upp till två dagar. Dessutom kommer Galaxy F15 också att stödja Samsungs Voice Focus-funktion. Samsung kommer att implementera fem års säkerhetsuppdateringar och fyra år av Android OS-uppdateringar i Galaxy F15. De förväntade färgalternativen för telefonen är Awesome Navy, Awesome Lemon, Awesome Lilac och Awesome Ice Blue.

RAM-minnet kommer att vara på 6 GB. Telefonen kommer sannolikt att ha lagringsalternativ som varierar från 64 GB till 128 GB. Den förväntade prisklassen för Galaxy F15 är cirka 13 499 INR - 14 999 INR.

Förväntade funktioner hos Samsung Galaxy M14

De senaste läckorna tyder på att Galaxy M14 kommer att ha en åttakärnig MediaTek Helio G85-chipset. Den kommer att ha en 6,6-tums lång HD+ LCD-skärm. Detta skulle omfatta fyra bakre kameror. Batteriet förväntas stödja 15W snabbladdning och dess kapacitet skulle vara 6 000 mAh.

De förväntade färgalternativen för denna kommande smartphone är vit och svart. Telefonen kommer att få fem års säkerhetsuppdateringar och fyra generationer Android-uppgraderingar från Samsung. Den uppskattade prisklassen för Galaxy M14 är cirka 12 000 INR - 13 000 INR.

Läckta detaljer: Samsung Galaxy F15 vs. M14-funktioner

De senaste läckorna från Samsung antyder att Galaxy F15 kommer att skryta med en sidomonterad fingeravtryckssensor, medan Galaxy M14 förväntas ha en fingeravtrycksläsare på skärmen. Medan Galaxy F15 kan stödja expanderbar lagring upp till 1 TB via microSD-kort, ger Galaxy M14 inte utbyggbar lagring.

Det är fortfarande osäkert om båda dessa smartphones kommer att stödja 5G-anslutning. Läckorna indikerar att endast Galaxy F15 kan stödja denna funktion. Dessa smartphones förväntas fungera på Android 13. De kommer att få Android 14-baserade One UI 6.1-uppdateringar. Kom ihåg att dessa läckor kanske bara är helt korrekta när Samsung officiellt nämner priserna och funktionerna för dessa telefoner.

Utmärkande egenskaper: Galaxy F15 vs. M14

Båda smartphones har likheter, inklusive deras tillgänglighet och förväntade releasedatum. Det finns dock anmärkningsvärda skillnader mellan dem.

Det antas att Galaxy F15 kommer att vara ett mer premiumerbjudande på grund av dess avancerade processor, starkare batterikapacitet, 5G-stöd och utbyggbar lagring. Å andra sidan är Galaxy M14 ett mer budgetvänligt val med en LCD-skärm, ett kamerasystem med lägre upplösning och teoretiskt lägre laddningshastigheter.

De senaste läckorna från Samsung ger en spännande inblick i de förväntade funktionerna hos de kommande Galaxy M14 och F15 smartphones. Genom förväntade funktioner som effektiva processorer, kraftfull batterikapacitet och enastående kamerainställningar, är dessa smartphones redo att bli underbara tillägg till Samsungs mellanklasssortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *