posterbutiken-street98-desenio

Bästa sidorna att köpa posters på i Mobilen

november 3, 2023 av David

Att hitta den perfekta postern är inte alltid det enklaste, men oroa dig inte – Mobilen.nu har köpt och testat de flesta sidorna på marknaden för att avgöra vilka som är bäst. Det finns gott om sidor där du kan "köpa poster", men vilka är de bästa? Häng med i denna guide där vi dyker ner i de mest användarvänliga och trendiga sidorna!

Varför köpa posters genom mobilen?

Köpa poster genom mobilen är både smidigt och tidsbesparande. Tänk dig att du sitter i soffan, dricker en kopp kaffe och bläddrar genom oändliga gallerier av konst – allt från bekvämligheten av din mobil. Ingen kö, ingen stress, och du kan ta all den tid du behöver för att hitta just den där postern som säger "det här är jag".

För att inte tala om, många mobilsidor och appar erbjuder interaktiva verktyg som låter dig se postern på din vägg innan du ens slår till. Vilket är svårt att göra från datorn.

Hitta din stil: Navigera genom poster-genrer

Innan du dyker in på alla sidor fundera på vilken typ av poster du är ute efter. Är det modern konst, vintage, eller kanske naturfotografier? Genom att veta vad du söker blir det mycket lättare att filtrera och navigera på de olika sidorna.

Tänk på att vissa sidor specialiserar sig på vissa stilar. Posterbutiken kanske har klockren Skandinavisk design, medan Postery är din go-to för abstrakt konst.

Bästa poster butikerna i Sverige

posterbutiken-street98-desenio

Posterbutiken

Posterbutiken är en relativt ny sida, som täcker de flesta stilarna. De har en fantastisk samling av posters och tavlor som sträcker sig från abstrakt konst till naturmotiv och typografiska posters.

Vad som gör Posterbutiken extra speciell är deras breda utbud av posters samt möjligheten att välja en "vit border" på nästan alla posters. Dem erbjuder dig även att kunna köpa nästa allt posters som svartvita.

Leveransen kom i en svart papptub, som gjorde det hela lite extra lyxigt. Och deras webbplats? Lika snygg och enkel att navigera som deras konst.
Priser: Posterbutiken har frekventa kampanjer där man ofta kan göra riktiga kap.

Desenio

Desenio har snabbt blivit en favorit för många när det kommer till att köpa posters online. De är kända för sin moderna estetik och breda sortiment som verkligen kan lyfta vilket rum som helst.

Med regelbundna nya kollektioner håller de sig alltid på trendens framkant. Priserna? Dessutom är deras plattform enkel att använda på mobilen, vilket gör det lätt att hitta vad du söker.

Postery

Postery skryter med en kuraterad mix av prints och affischer som täcker allt från foto till illustrationer och grafisk design. Deras starka punkt är deras abstrakta konstsamling, perfekt för den som vill ha något som sticker ut.

Webbplatsen är ren och minimalistisk, vilket gör det enkelt att få en överblick över deras sortiment. De har också en del riktigt coola funktioner, som att kunna se hur postern ser ut i olika ramar.

Street 98

Street 98 skiljer sig lite från mängden med en mer urban och streetwise vibe. Här hittar du posters som ofta reflekterar lokala färglada städer. Det är platsen för dig som letar efter något lite råare och mer uttrycksfullt.

Deras sida är lite mer nischad och ger en känsla av underground-kultur. Även om de kanske inte är lika stora som de andra namnen på listan, är Street 98 en fantastisk resurs för den som vill ha en poster som verkligen gör ett statement i rummet.

Posterstore

Posterstore har tagit online-poster-shopping till en ny nivå med deras stilrena webbsida och högkvalitativa posterutbud. De har en tydlig skandinavisk designprofil och erbjuder allt från natur- och stadslandskap till mer avantgardistiska motiv.

Navigeringen på deras mobilsida är superb, och det är uppenbart att de lagt ner mycket arbete på användarupplevelsen. En annan stor fördel med Posterstore är deras samling av inspirationsguider, perfekt för dig som letar efter idéer till hur du kan dekorera ditt hem.

Jämför priser och kvalitet på olika sidor

Köpa poster online behöver inte kosta skjortan. Det lönar sig att jämföra priser på olika sidor. Vissa sidor som Posterbutiken har ofta erbjudanden och reor, så håll ögonen öppna.

Navigering och användarvänlighet i mobilvänliga e-com

En hemsida kan ha världens finaste posters, men om deras mobilsida är lika lätt att navigera som en labyrint, då är det kört. Posterstore och Posterbutiken är exempel på sidor som har lagt ner tid på att göra upplevelsen i mobilen så enkel som möjligt.

En mobilanpassad sida med en smidig checkout-process är guld värd. Du vill ju inte tappa bort din poster i en trasslig betalningsprocess.

Leveranstider och returpolicyer – Det finstilta

Innan du slår till och köper den där klockrena postern, kolla in leveranstider och returpolicyer. Det är inte så kul att vänta i evigheter eller att fastna med en poster som inte passade som du hade tänkt. Går att läsa om sina rättigheter här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *