Mode shopping

7 bästa mode shopping apparna

november 15, 2021 av Joel

Är du intresserad av mode? Eller vill du ha ett enkelt och snabbt sätt att hitta fina och billiga kläder? Allt det och mer kan du hitta i apparna som vi på Mobilen.nu har gjort en lista av strax här under. Kolla inte längre än hit för att hitta de bästa mode shopping apparna.

Intresserad av shopping generellt? Läs vår artikel om de bästa shopping-apparna.

Zalando

Zalando

På Zalando hittar du allt inom mode, de har ett stort sortiment med skor, kläder, sport och annat tillbehör och mycket, mycket mer. Oavsett din budget så kan du hitta något som passar dig. Med över 2500 globala och nordiska varumärken och garanterad 100 dagars fri retur finns det alltid något i ditt mode. 

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective har en smart och intressant affärside, här kan du hitta de lyxigaste märkena i second hand mode shopping. Köp mode från märken som Gucci, Louis Vuitton, Cartier, Rolex, Hermès och Céline. Appen erbjuder lyxiga secondhand märken i bra kvalité, mer än 1 000 000 produkter från fler än 5000 märken och ända upp till 70% rabatt på originalpriset. Du behöver inte vara orolig för att bli lurad, varje vara dubbelkollas av professionell personal innan den skickas vidare till dig. Du kan själv sälja vidare dina egna lyxiga märken som du inte använder längre genom den här appen. 

SHEIN

SHEIN

Den här mode shopping appen är för alla. Det finns varor för stora som små och gamla som unga. SHEIN har stilar för både kvinnor, män och barn samt allt från slimfit till curve. Med mer än 20 000 stilar inom alla möjliga moden från sommar till vinter. Som ny på appen får du 20% rabatt på ditt första köp och gratis frakt för alla köp över 399 kr. Du kan även hitta dagliga reor på upp till 80%.

BestSecret

BestSecret

BestSecret är ett exklusivt “fashion community” som du endast kan komma in på med en inbjudan. Med ett stort antal otroliga erbjudanden på mer än 30 000 artiklar av över 3 000 designers och rabatter på upp till 80 %.

Plick

Plick

Plick säljer också second hand kläder men till skillnad från Vestiaire Collective kan du hitta alla olika sorters mode här. Men det är mer än en marknadsplats för kläder, du kan använda appen som ett socialt nätverk. Följ andra profiler som delar din smak i mode och hitta din mysiga del av appen med likartade modemänniskor.

ABOUT YOU

ABOUT YOU

En enkel, snabb och smidig app som har ett anpassningssystem som är individuellt för dig. ABOUT YOU finner kläderna, storleken och stilen som passar dig bäst med bara ett klick sedan får du ofta fina rabatter ut på det också.

ASOS

ASOS

Med ASOS får du ett bra utbud, fina produkter och snabb leveranstid. Appen är hem till mer än 850 märken och över 85 000 produkter. Med deras “Style match” funktion kan du ta en bild av ett plagg som du älskar så hittar funktionen snabbt upp liknande stilar som passar dig.