person-mobil-svävande appar

15 Mest Nedladdade Apparna Genom Tiderna Globalt

juni 18, 2023 av David

Denna recension inkluderar en lista över populära appar som betraktas som de mest nedladdade apparna genom tiderna. Du kan utforska denna lista över de mest nedladdade apparna för att välja en för personligt bruk eller för ditt företag:

Med ankomsten av mobiler har vår användning av appar ökat varje år. Vissa appar är mer populära än andra, och det råder ingen tvekan om det.

Ankomsten av pandemin har också haft en stor inverkan på nedladdningen av appar. I den här artikeln kommer vi att berätta om de mest nedladdade apparna och deras funktioner. Se om du har provat dem alla, och om inte, är det dags att ladda ner dem.

Lista över de mest nedladdade apparna genom tiderna:

PlaceringAppar
1TikTok
2Instagram
3Facebook
4WhatsApp
5Telegram
6Zoom
7Snapchat
8Facebook Messenger
9CapCut
10Spotify
11YouTube
12HBO Max
13Cash App
14Subway Surfers
15Roblox

#1) TikTok

Bäst för att skapa och dela korta kreativa videoklipp.

TikTok är en av de mest populära och nedladdade apparna hittills. Den är högst upp på listan över de mest populära apparna. Hittills har den laddats ner över 2 miljarder gånger globalt. Uppgången berodde också på något på grund av pandemin. TikTok är inte bara ett underhållningssätt, utan också en inkomstkälla för många.
Anledningar till att TikTok är en av de mest nedladdade apparna genom tiderna beror också lite på deras unika algoritm på hur en så kallade "FYP" ser ut. Gillar man en video om mobiltelefoner, så kommer det dyka upp flera videos om mobiltelefoner. Dvs du behöver alltså inte ha många följare för att kunna få visningar på dina videos.

Funktioner:

Skapa och ladda upp korta videoklipp. Ett brett utbud av redigeringsalternativ. Många effekter och filter. Enkel delning i sociala medier. Följa kändisars konton och de du gillar. Det finns så mycket du kan göra med TikTok, och du kan också tjäna pengar på appen. Inte konstigt att den ligger högst upp på listan över de mest nedladdade apparna genom tiderna.

#2) Instagram

Bäst för att dela idéer och tankar via foton och videoklipp på sociala medier.

Instagram är en av de mest populära apparna och största sociala mediaplattformarna. Den har cirka 1,4 miljarder månatliga användare. Den lanserades 2010 och förvärvades av Facebook två år senare.

Det är en utmärkt marknadsföringsplattform, och många stora varumärken laddar upp inlägg här regelbundet genom Instagram Lives, IGTV och stories för att engagera sina följare. Med lanseringen av Reels 2021 konkurrerar Instagram nu direkt med TikTok.

Funktioner: Fantastiska fotofilter. Bilder och videoinlägg. Direktsändningar. Instagram TV för videor.
Omdöme: Instagram är otvivelaktigt en av de mest älskade sociala mediaplattformarna på grund av sina unika funktioner, som att kunna lägga upp korta videoklipp och foton med filter. Och om du gör det bra kan du även få möjlighet att tjäna pengar på din Instagram-profil om du lyckas hitta några samarbeten.

#3) Facebook

Bäst för att koppla samman med vänner, familj och personer med liknande intressen.

Med 2,9 miljarder månatliga aktiva användare och 416 miljoner nedladdningar förra året är Facebook en av de mest kända apparna. Den har möjliggjort för människor att komma i kontakt med vänner som de inte har kunnat träffa regelbundet.

Facebook har möjliggjort för användare att kopplas samman med personer med samma intressen. Det har också hjälpt företag att annonsera, skapa en kundbas och växa. Det finns mycket du kan göra med denna app.

Funktioner: Inlägg med texter och bilder. Söka efter personer. Förslag på personer som de kanske känner eller är intresserade av att lära känna. Reagera och kommentera på andras inlägg. Grupper och communityn med olika intressen.
Omdöme: Facebook är en fantastisk app där du kan hitta personer som du inte har sett på länge eller ansluta dig till personer och företag som intresserar dig. Det är en av de bästa och mest nedladdade apparna globalt.

#4) WhatsApp

Bäst för att kommunicera smidigt med hjälp av internet.

WhatsApp är en meddelandetjänst som gör det möjligt att chatta, ringa röst- eller videosamtal via internet. Det innebär att du kan ringa internationella samtal, utan att debiteras via din operatör. Den lanserades 2009 och såldes till Facebook 2014. Hittills har den passerat gränsen på 1,5 miljarder användare globalt.

Funktioner: Chatta direkt med personer eller i grupper. Samtal till en personer eller grupper. Videosamtal till en personer eller grupper. Skicka dokument, dela platser, videor, kontakter osv. Skicka och ta emot pengar.
Omdöme: WhatsApp är en grym meddelandetjänst som du kan använda för att hålla kontakten med människor appen är mer populär internationellt än vad den är i Sverige. Det är en av de mest nedladdade apparna som även har infört en betalningsfunktion för smidig överföring och mottagande av betalningar.

#5) Telegram

Bäst för att skicka meddelanden och skicka foton, videor och andra dokument.

Telegram är ännu en populär app för meddelanden. Den har en månatlig aktiv användarbas på över 500 miljoner. Du kan chatta krypterat med folk och skicka bilagor som foton, videor, dokument osv.

Den stöder också omnämnanden och hashtaggar och har plattformsoberoende tillgänglighet. Detta gör den användbar och bekväm för stora företag och organisationer. Du kan skapa stora grupper samt skapa både offentliga och privata kanaler.

Funktioner: Redigering av foton innan de skickas. Krypterade meddelanden. Låsning av konversationer. Skapa offentliga och privata kanaler. Redigering av skickade meddelanden.
Omdöme: Telegram erbjuder en mängd unika funktioner. Det finns så mycket du kan göra, förutom att bara chatta, som att låsa konversationer och låta meddelanden "självförstöras" efter en viss tid. Telegram är en användbar meddelandetjänst.

#6) Zoom

Bäst för videokonferenser, chatt och telefonmöten.

Pandemin tvingade nästan alla företag att arbeta hemifrån. Även om videokonferenser fortfarande användes av många företag, blev det allmänt spritt. I April 2020 var det mer än 300 miljoner dagliga användare, och det laddades ner mer än 42 miljoner gånger i Q1 2023.

Funktioner: Överföring och vidarekoppling av samtal. Samtalsinspelning och blockering. Gruppchatt och möten. Integration med Salesforce och delegering av samtal. Övervakning av samtal, pauser, viskningar och även filter.
Bedömning: Zoom är en oerhört användbar app för att hålla möten, klasser och roliga videosamtal med familj. Du kan lägga till en stor grupp i mötet.

#7) Snapchat

Bäst för att skapa och dela annonser som är specifika för den målgrupp du vill nå, enkelt och snabbt.

Snapchat är en särskilt populär app bland unga människor under 34 år. Den har laddats ner över 360 miljoner gånger. Snapchat används främst för att kommunicera mer vänner och familj genom bilder som med text som försvinner efter att dem är öppnade av mottagaren.

Funktioner: Ta bilder, spela in videor. Filter, linser och andra effekter. Erbjuder sekretess och säkerhet. Försvinnande meddelanden. Notifikation vid skärmdumpar.
Omdöme: Snapchat är lika säker som det är roligt att använda. Det erbjuder många filter. Du kan låta meddelanden försvinna efter en viss tid, och det talar om för dig när någon tar en skärmdump på de meddelanden du skickar.

#8) Facebook Messenger

Bäst för att enkelt kommunicera med vänner, familj och bekanta.

Du kan använda Facebook Messenger med Facebook, på dess webbplats eller som en app på din telefon. Du kan också använda en app på din dator för att snabbt komma åt Messenger. Dessa tillägg är gratis tredjepartsförlängningar som placerar Messenger på sidan av skärmen och låter dig använda andra webbplatser samtidigt.

Funktioner: Skicka texter, bilder och videor. Göra video- och röstsamtal. Spela spel. Dela platser. Omdöme: Du behöver inte ha ett Facebook-konto för att använda Messenger. Det gör det till en grym tjänst för att kommunicera och hålla kontakten med vänner och familj utan att vara på sociala medier.

#9) CapCut

Bäst för att redigera videor för TikTok och Instagram Reels.

CapCut är en videoredigeringsapp för Android och iOS. Den används för att redigera videor för TikTok. Appen levereras med ett brett utbud av redigeringsverktyg med klistermärken, filter, bakgrundsmusik, hastighetsändringar osv. Du kan också vända, dela och göra mycket annat med videorna.

Läs mer: Bästa kameramobilen 2023

Funktioner: Delning av videor. Öka och minska hastigheten på en video. Vända videon. Musikbibliotek för bakgrundsljud. Brett utbud av redigeringsverktyg.
Omdöme: CapCut är ett perfekt verktyg för att redigera videor för Instagram Reels och TikTok. Du kan göra dina videor unika och kreativa med CapCut app. Du kan kontrollera hastigheten på din video och göra mycket mer anpassning med CapCut.

#10) Spotify

Bäst för att lyssna på din favoritmusik från olika artister över hela världen.

Vår svenska musikjätte Spotify är en av de mest nedladdade apparna med över 515 miljoner månatliga användare (Q1 2023) och över 210 miljoner betalande prenumeranter. Här kan du skapa dina egena spellistor med dina favoritlåtar eller lyssna på vilken låt som helst från vilken artist som helst i världen. Du kan också lyssna på poddar här.

Du kan använda det gratis med annonser eller prenumerera på ett premiumkonto för en reklamfri upplevelse med ytterligare funktioner.

Funktioner: Lyssna på och dela låtar direkt. Privat lyssnande. Anpassade spellistor. Delad session för festen. Uppdateringar om livekonserter. Poddar.
Omdöme: Spotify är en utmärkt app för att lyssna på musik, och det är också en av de mest nedladdade apparna. Om du älskar musik kan du njuta av global musik här, olika artister och mer.

Pris: Individuellt konto: 99 kr/månad, Duo-plan (för två konton): 129 kr/månad, Familjeplan (upp till 6 konton): 159 kr/månad, Studentplan: 49 kr/månad

#11) YouTube

Bäst för att titta på och ladda upp en bred samling av videor.

YouTube är bästa platsen för att titta på videor. Du kan titta på när MrBeast gör en sjukt video eller när vår svenska Youtuber PewDiePie när kan snackar om några coola nyheter. Du kan också titta på hela filmer här. Om du vill ladda upp videor kan du också göra det. Om dina videor får ett betydande antal visningar kan du även tjäna bra med pengar på din kanal.

Funktioner: Sök och titta på videor. Skapa en personlig YouTube-kanal. Ladda upp videor. Ladda ner, gilla, kommentera och dela videor. Prenumerera på kanaler du gillar.
Omdöme: YouTube är en app som du kan använda för att underhålla dig själv när du är på språng. Du kan titta på miljontals olika typer av videor och även ladda upp dem.

#12) HBO Max

Bäst för att streama filmer och tv-serier

Om du älskar att streama tv-serier och filmer är HBO Max en app du kommer att älska. Den har över 10 000 timmar med innehåll, inklusive de mest populära serierna och exklusiva program. Du kan streama HBO via en webbläsare eller ladda ner appen. Du kan också streama på filmer och serier offline genom att ladda ner dem.

Läs mer: Så streamar du filmer och series gratis

Funktioner: Exklusivt innehåll. App- och webbläsarstöd. En imponerande samling av innehåll. Möjlighet att ladda ner till offlineläge. Exklusivt innehåll.
Omdöme: Med HBO Max kommer du aldrig att bli uttråkad. Du kan använda din internetanslutning för att streama obegränsat med serier, filmer, dokumentärer direkt i mobilen. Eller så kan du ladda ner dem för att streama på när du är på språng.

Pris: Med reklam: 99 kr/månad, Reklamfri: 149 kr/månad

#13) Cash App

Bäst för att betala för varor, tjänster, räkningar samt överföra och ta emot pengar (USA)

Cash App är en peer-to-peer-betalningstjänst. Du kan använda den för att betala för varor och tjänster. Det är också ett bra alternativ för att betala räkningar och överföra och ta emot pengar. Du kan också göra bank-till-bank-överföringar med ACH, köpa kryptovaluta och handla med aktier med denna app.

Funktioner: Betalning för varor och tjänster. Enkel betalning av räkningar. Överföring och mottagande av pengar. Bank-till-bank-överföring. Handel med aktier och kryptovaluta.
Bedömning: Det är tur att man inte bor i USA (ibland), då Cash App är som en betalversion av Swish.

Pris: Gratis att ladda ner, 1,5% avgift för omedelbar överföring, 3% avgift för överföring från appen till ett bankkonto. Det är motsvarande till Swish fast i USA.

#14) Subway Surfers

Bäst för att spela videospel individuellt.

Subway Surfers är ett mobilspel som vart med i över 10 år, utvecklad av Kiloo. Spelet går ut på att fly från en tåginspektör. Under tiden måste du undvika inkommande tåg och passera hinder och andra objekt. Du kan samla mynt längs vägen för att få olika fördelar. Det är något liknande Temple Run men mer användarvänligt.

Funktioner: Användarvänligt. Leaderboards för att se dina och dina väns rekord. Olika uppdrag. Dagliga utmaningar. Anpassningsalternativ.
Omdöme: Subway Surfers är en av de mest nedladdade apparna genom tiderna. Om du gillar att spela ofta, när du är på språng och ensam, är detta spelet perfekt för dig. Det finns olika uppdrag med olika uppgifter, och det finns olika funktioner du kan dra nytta av.

#15) Roblox

Bäst för att utveckla och spela miljontals 3D-online-spel.

Roblox är en mycket unik och populär app som ger användarna möjlighet att utveckla och spela miljontals 3D-spel online. Den har en månatlig användardatabas på 64 miljoner och över 178 miljoner konton. Du kan också chatta med andra spelare. Du kan spela olika spel, tjäna badges och skapa online-universum.

Funktioner: Sekretess och säkerhet. Anpassning av avatar och hitta vänner. Miljontals 3D-spel att spela. Chatta med spelare. Spelplan för att hålla koll på dina spel.
Bedömning: Roblox är en av de mest nedladdade apparna som kommer att underhålla dig hela dagen med spel och funktioner de erbjuder. Du kommer att ha mycket kul med denna app genom att anpassa din avatar, spela spel och hitta dina vänner.

Åsikter om några av de mest nedladdade apparna genom tiderna

Slutsats Detta är några av de mest nedladdade apparna som också finns med på listan över populära appar. Det finns många andra appar som människor älskar på grund av deras intressanta funktioner eller deras användbarhet. Om det finns en app på denna lista som du inte har provat än kan du ladda ner den och se om den intresserar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *