ljudbok

Bästa apparna för ljudböcker 2022

oktober 8, 2021 av Joel

Har du lång färd till jobbet, behöver lyssna på något medans du tränar eller vill ha underhållning medans du lagar mat? Då kan vi på Mobilen.nu rekommendera att lyssna på ljudböcker ta en titt på våra appar.

Det finns många olika appar för ljudböcker, alla med olika för och nackdelar, så vi har gjort en topplista på de bästa apparna utifrån användares recensioner så du lättare kan välja vilken du vill ladda ner.

LÄS OM: Så kan du skydda din mobil!

ljudbok app

Topplista över appar för ljudböcker

1. Bookbeat

Bookbeat

Med väldigt nöjda kunder på både Android och iPhone ger vi första platsen till Bookbeat. Du hittar nästan alla svenska ljud och e-böcker. Dessutom finns det fler och fler engelska ljudböcker. Du kan också hitta böcker på danska, finska, tyska, spanska och italienska. Med priser från bara 99kr i månaden

Google Play Google Play: 4,6/5

appstore Appstore: 4,6/5

2. Storytel

Storytel

Storytel har ett stort antal svenska ljudböcker och på flera andra språk, inte bara engelska. De har också många specialskrivna ljudbokserier publicerade under Storytel Original, som är unika för Storytel. De har även en välfungerande funktion där du kan byta mellan e-bok och ljudbok, du kan synka mellan formaten utan problem.

Google Play Google Play: 4,2/5

appstore Appstore: 4,6/5

3. Nextory

Nextory

Nextory har ungefär samma utbud av svenska titlar som tidigare nämnda appar med det som skiljer Nextory från andra appar är deras e-böcker. De har en gigantiskt utbud av e-böcker samt ett enkelt sätt att anpassa din läsnings upplevelse. Du kan ändra textens storlek, bakgrundsfärg dessutom anpassa den till olika marginaler. Utöver det kan du också sätta bokmärken, skriva kommentarer markeringar och göra markeringar.

Google Play Google Play: 3,3/5

appstore Appstore: 4,5/5

4. Bokus Play

Bokus Play

Bokus är den billigaste på vår lista med det billigaste alternativet på bara 79kr i månaden, men då får du bara tillgång till en bok i månaden. Den har inte heller lika stort sortiment som resten av apparna men den har den större delen av det svenska sortimentet. Det är också den nyaste ljudbokstjänst i Sveriges och utvecklas fortfarande.

Google Play Google Play: 1,8/5

appstore Appstore: 4,2/5

5. Audible

Audible

Vår femte plats kanske förtjänar en högre rankning men fick inte det på grund av sitt låga utbud av Svenska titlar. Men om du gillar att lyssna på engelska är det här appen för dig! Med över 300 000 titlar har den definitivt störst utbud, Audible har däremot inte någon e-boks funktion.

Google Play Google Play: 4,6/5

appstore Appstore: 4,6/5

FAQ

Vilken är den bästa ljudboksappen?

Den bästa ljudboksappen är Bookbeat. De har ett stort utbud av svenska ljudböcker dessutom många på engelska och väldigt nöjda kunder på både Android och iPhone, är Bookbeat bäst utifrån användares recensioner.

Vilken är den bästa e-boksappen?

Den bästa e-boksappen är Nextory. De har en gigantiskt utbud av e-böcker samt ett enkelt sätt att anpassa din läsnings upplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *