6 BÄSTA körkorts apparna

november 6, 2023 av Joel

Är det dags att ta körkort? Då har vi på Mobilen.nu samlat ihop de bästa körkorts apparna så att du kan bli skarp på teoridelen och slippa ta omprovet! 

Det finns flera sätt att träna på körkort teoriprovet, det finns såklart den klassiska körkortsboken, det finns körkortslektioner lektioner och flera andra tips och tricks. Det däremot enklaste och mest tillgängliga är nog de flera antal körkortsappar som du kan ladda ner. Vi ger dig en topplista på våra favoriter.

Topplista på de bästa körkorts apparna

1. Ta körkort

Ta körkort

Först så har vi en långvarig förstaplats, Ta körkort har alltid varit den bästa körkortsappen men har blivit ganska så dyr på senaste tiden, har ökat från 99 kr till 299 kr på bara de senaste par åren. Det är en favorit app bland körkortsskolor och förtjänar därför en första plats även med det dyra priset.

Med över 1000 teorifrågor och hela teoriboken i både text och ljud form har du allt du behöver för att ta ditt körkort. Appen har ett högt snittbetyg med 34,000 recensioner och fler än 1 miljon användare.

2. iKörkort

iKörkort

Lite billigare än ovanstående alternativ så har vi iKörkort för bara 199 kr. Fortfarande lite dyrt för att vara en app men med tanke på vad det kostar att ta ett körkort så är det väl spenderade pengar.  Med 1300 körkortsfrågor och förklaringar är den här appen definitivt ett av de bästa alternativen. 

Du kan även testa på iKörkort lite som är en gratisversion av appen.

3. Körkort nu med Elevcentralen 

Körkort nu med Elevcentralen

En perfekt app att pröva på helt gratis. Körkort nu är framtagen av STR (Sveriges Trafikutbildarnas Riksförbund) och garanterar en bra och säker app att ta körkortet med. Om du gillar den kan du sedan köpa en full version i appen.

4. Körkortsfrågor

Körkortsfrågor

En enkel och effektiv app som du kan ladda ner gratis. Om du sedan vill köpa betalversionen så kostar den bara en bråkdel av vad liknande appar kostar. Körkortsfrågor har över 1000 teorifrågor och ett påminnelse system som du lätt kan ställa in och som hjälper dig att plugga lite varje dag.

5. Zutobi: Ta körkort

Zutobi Ta körkort

En snygg och välfungerande app med över 800 teorifrågor som nästa är identiska med de som kommer på provet. Appen är designad för att du ska ha det roligt medans du besvarar frågorna.

6. Vägmärken Quiz

Vägmärken Quiz

Vägmärken Quiz och framför allt Vägmärken Quiz Lite vilket är gratisversionen, är den perfekta appen för dig som vill lära dig allt om de vägmärken vi har i Sverige. En populär och högt recenserad app som hjälper dig med relevanta och varierade frågor.

träningskör

One comment on “6 BÄSTA körkorts apparna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *