gitarr

3 appar till att lära dig spela gitarr!

november 8, 2021 av Joel

Vill du lära dig att spela gitarr runt lägerelden, på festen, för att imponera på dejten eller helt enkelt för dig själv? Kolla inte då längre än så här. Det finns många appar och hemsidor som kan lära dig att spela gitarr för nybörjare men vi på Mobilen.nu har samlat ihop 3 stycken appar som är de ända du kommer att behöva. Med dessa appar kommer du kunna gibba på nolltid. 

Guitar Lessons - Guitar Tricks

Guitar Tricks har varit aktiva sedan 1998 och är bästa appen till gitarr för nybörjare. De erbjuder över 11 000 lektioner i att spela gitarr, allt från videor i skicklighet och teknik till artist- och genrestudier. Förutom deras massiva databas är en av deras främsta fördelar att du kan boka privata videolektioner med en instruktör eller få en plats i en gruppsession. Deras stora sortiment erbjuder allt från Ed Sheeran till Van Halen och mycket mer! En aspekt som är unik för Guitar Tricks är deras inlärningssystem. Systemet är speciellt designat för nybörjare och de som vill börja spela igen efter en lång paus. Appen låter dig strukturera dina kurser baserat specifikt på vilken aspekt av gitarren du vill lära dig. 

app store
google play store

Ultimate Guitar: Chords & Tabs

I den här appen kan du också hitta kurser men den är mer inriktad till dig som redan kan grunderna på gitarren. Även om du bara kan ett par ackord kan detta vara en användbar app för dig. Sök bara på den låt du vill spela så kommer du nästan garanterat att hitta den här! Hitta ackord till gitarr, bas och ukulele och texter för mer än 1 MILJON låtar! Appen har ett stort community där du kan få hjälp med att specificera den låten du vill spela till ditt sätt att spela. 

app store
google play store

GuitarTuna: Guitar, Bass tuner

Om du är ny på gitarren märker du snart att du måste stämma den annars kommer det låta förfärligt! Med den här gratisappen slipper du oroa dig. Appen har +100 olika stämningar för 15 instrument! Den är snabb, exakt och lätt att använda. GuitarTuna har laddats ner över 80 miljoner gånger, vilket gör den till den mest nedladdade stämningsappen i världen.

app store
google play store

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *