Instagram bio

Nu kan du lägga till flera länkar i din Instagram bio

april 19, 2023 av David

Instagram, en av världens mest populära sociala nätverk, tillåter nu miljontals användare att lägga till flera länkar i sina profilbios. Denna förändring avslöjades nyligen av Meta-ägaren Mark Zuckerberg själv, som erkände att att lägga till flera länkar i en Instagram-profilbio har varit en av de mest efterfrågade funktionerna hittills.

Om du går till ditt Instagram-konto just nu och trycker på knappen --> Redigera profil, kommer du att se att länkmenyn har uppdaterats, vilket gör att du kan lägga till upp till fem externa länkar i din profil, inklusive ditt Facebook-konto, som också räknas mot kvoten.

Enligt Engadget kan appen till och med uppmana dig att fylla i din bio med externa länkar när förändringen rullas ut till vanliga Instagram-användare. Men i själva Instagram-bion kommer endast en länk att visas, med en antydan om hur många andra länkar som följer. Dessa visas när man trycker på länken.

Läs mer: Så fungerar Tellus mobilabonnemang

Tidigare var Instagram-användare som ville lägga till fler externa länkar till sina profiler tvungna att använda tredjepartslösningar, där den populäraste var Linktree. Om du ville leda dina följare till andra sociala nätverk eller webbplatser, var du tvungen att registrera dig för Linktree, lägga till dina länkar i tjänsten och till slut ange den enda Linktree-länken i din Instagram-bio. En besvärlig och ointuitiv process, allt som allt, men det är värt att notera att Linktree, liksom de flesta andra tjänster av denna typ, tillåter dig att lägga till mer än fem länkar, samt några extra anpassningar av din dedikerade sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *