Mobiltillbehör

De 5 bästa mobiltillbehören

maj 19, 2023 av David

Varje år kommer nya smartphonemodeller utrustade med mängder av funktioner. Trots det kan du ibland behöva köpa till diverse tillbehör för att dra nytta av telefonens fulla potential.

Här är en topplista över de 5 bästa tillbehören till din mobil.

1. Skydda din telefon med ett mobilskal

Ett bra fodral eller skal kan vara det bästa tillbehöret du kan köpa till din telefon. Det skyddar mobilen från stötar, repor och smuts och du slipper gå runt med en sprucken skärm. Idag kan du välja mellan både hårda och mjuka fodral, och vill du även samla dina betalkort kan ett plånboksfodral vara något för dig.

Tips! Behöver du köpa nytt skal till din telefon? På Expressen Rabattkoder hittar du de bästa rabatterna hos butiker som säljer mobiltillbehör.

2. Trådlösa hörlurar - det självklara tillbehöret

Ett av de mest självklara tillbehören till din telefon är ett par bra trådlösa hörlurar. Det ger dig frihet och du får två händer över till annat medan du lyssnar på musik eller pratar i telefonen.

3. Powerbank - när du inte har tillgång till eluttag

Är du ofta ute i naturen eller spenderar stora delar av dagen utan tillgång till ett eluttag kan en kraftfull powerbank vara något för dig. Med en extern batterikälla kan du ladda din mobiltelefon när du är på språng.

4. USB-minne när telefonens inte räcker till

Har du ständigt slut på minne i telefonen gör du bäst i att införskaffa dig ett usb-minne. Idag finns det usb-stickor med dubbla kontakter för både lightning och usb-c, det gör det möjligt att använda ditt externa minne till såväl din Iphone, som dator och Android-enheter.

5. Portabel projektor - perfekt på sommarsemestern

Planerar du för en sommarsemester på resande fot men vill ha möjlighet att gosa ner dig på kvällen och titta på en bra film? Med en portabel projektor kan du göra just det. En portabel projektor med rundspridande högtalare är inte mycket större än en läskburk. Batteritiden är visserligen inte den bästa men räcker i alla fall till en långfilm på omkring 2,5 timme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *