Black friday deals mobilen.nu

Black Friday Mobilabonnemang att fynda!

november 18, 2023 av David

Black Friday, som infaller den fjärde fredagen i november, är en högtid för erbjudanden inom mobilbranschen. I år, 2023, äger Black Friday rum den 24:e november, men många operatörer startar sina reor tidigare under så kallade Black Week eller Black Month. Dessa perioder bjuder på attraktiva erbjudanden från flera ledande operatörer.

Vimla Black Friday

För Black Friday 2023 erbjuder Vimla rabatterade priser på sina mobilabonnemang. Deras erbjudanden inkluderar olika abonnemang med varierande mängd surf, allt från 4 GB till 100 GB per månad. Under de första tre månaderna kan dessa abonnemang fås för endast 10 kr/mån, varefter priset stiger till mellan 110 kr och 370 kr/mån beroende på surfmängd​​.

vimla black friday
Vimla black friday 2

En av de mest framträdande aktörerna under denna reaperiod är Vimla. Som en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer, erbjuder Vimla förmånliga abonnemang, särskilt för studenter, ungdomar under 18 år, och seniorer över 55. Deras Black Friday-erbjudanden överträffar vanligtvis de ordinarie halvprisförsta månaderna, vilket gör dem till ett av de bästa alternativen på marknaden.

Conviq Black Week

Comviq, en av Sveriges ledande mobiloperatörer, har för Black Friday 2023 planerat att erbjuda betydande rabatter och deals, inte bara på Black Friday själv, utan under hela veckan, känd som Black Week. Denna kampanj startar den 20 november på Comviq.se, där kunderna kan registrera sig för att få förtur till erbjudandena och möjligheten att spara över 13 000 kr på de senaste mobiltelefonerna​​.

Under tidigare år har Comviq erbjudit imponerande Black Friday-deals på populära mobiler som Samsung Galaxy, Apple iPhone och Sony Xperia, samt på mobilabonnemang och bredband. Dessa erbjudanden har varit bland de bästa under året, vilket antyder att även årets deals kommer att vara attraktiva​​.

För 2023, utlovar Comviq särskilt bra erbjudanden på populära mobiltelefoner kombinerat med billiga mobilabonnemang. Vilka specifika modeller och varumärken som kommer att ingå i dessa erbjudanden varierar från år till år, men de representerar vanligtvis kundfavoriter​​.

Tre Black Week

För Black Friday 2023 ser det ut som att Tre har planerat flera attraktiva erbjudanden för sina kunder. Även om alla detaljer ännu inte är avslöjade, har Tre redan meddelat att de kommer att presentera sina Black Week-erbjudanden den 20 november. Dessa erbjudanden förväntas inkludera rabatter på mobiler, smartklockor och andra produkter​​.

Några av de erbjudanden som redan har annonserats inkluderar:

  1. 5G och Ingen Bindningstid: Tre betonar fördelarna med sitt nätverk som inkluderar 5G-täckning och friheten av att inte ha någon bindningstid i sina abonnemang​​.
  2. Rabatt på iPhone 15-serien: Kunden kan få 1 405 kr i extra rabatt vid köp av en iPhone från 15-serien om de byter in sin gamla mobil. Detta erbjudande ger konsumenter en bra möjlighet att uppgradera till den senaste tekniken till en lägre kostnad​​.
  3. Rabatt på Smartklockor: Ett särskilt erbjudande ger 500 kr rabatt på kontantpriset när man köper en Watch6 eller Watch6 Classic. Detta erbjudande är tillgängligt i Tre-butiker och via telefon​​.

Utöver dessa specifika erbjudanden, antyder Tre att det kommer att finnas fler deals att se fram emot under Black Week. Dessa erbjudanden skulle sannolikt inkludera ytterligare rabatter på mobiler och kanske andra tillbehör eller tjänster som är populära bland Tre:s kundbas.

Fello Black Friday

Fello, en mobiloperatör som är känd för sina förmånliga och flexibla abonnemang, förväntas erbjuda några av de bästa Black Friday-dealsen i branschen. Med sin fokus på schyssta villkor och konkurrenskraftiga priser, är Fello redan ett populärt val bland konsumenter, och under Black Friday kan kunderna förvänta sig ännu mer imponerande erbjudanden.

Tellus Mobil Black Friday

Tellus Mobil, en mobiloperatör som kanske inte är lika känd som vissa av de större aktörerna, erbjuder en unik möjlighet för konsumenter att dra nytta av Black Friday-erbjudanden. Med sitt fokus på kundtillfredsställelse och kostnadseffektiva lösningar, är Tellus positionerade för att erbjuda några riktigt attraktiva deals under Black Friday.

Under Black Friday-perioden kan Tellus Mobil potentiellt erbjuda en rad fördelaktiga erbjudanden som omfattar rabatter på månadsabonnemang, bonusdata, eller kanske till och med specialerbjudanden på nya smartphones vid tecknande av abonnemang. Dessa erbjudanden kan särskilt locka nya kunder eller de som letar efter en mer kostnadseffektiv mobiloperatör.

Chili Mobil Black Week

Chili, en annan framväxande operatör inom Tre:s nät, fokuserar på att erbjuda abonnemang med obegränsad surf. Deras erbjudanden under Black Friday är särskilt attraktiva för de som söker fri surf med sina mobilabonnemang och mobilt bredband.

Sammanfattningsvis erbjuder Black Friday en utmärkt möjlighet för konsumenter att hitta fördelaktiga erbjudanden på mobilabonnemang och telefoner från ledande operatörer som Vimla, Hallon, och Chili. Med ett brett utbud av alternativ tillgängliga, finns det något för alla behov och budgetar

Vimla är ett nytänkade lågprisabonnemang, värt att testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *