Bästa apparna för barn - Dessa bör du installera

augusti 2, 2022 av David

När tekniken blir allt vanligare i samhället är det viktigt att se till att barnen använder den på ett positivt sätt. Det finns nu ett stort antal appar som kan hjälpa barn att lära sig nya färdigheter, hålla sig underhållna och utveckla sin kreativitet. Här är några av de bästa BarnAppar:

Poio - Underlättar för läsning

Poio - Lär dig läsa

Den här appen är utformad för att hjälpa barn i åldern 4-8 år att lära sig läsa. Den använder en steg-för-steg-metod som börjar med grundläggande fonik och går sedan vidare till mer komplexa ord. Appen innehåller över 1 000 olika aktiviteter och spel, vilket gör den idealisk för att hålla barnen underhållna medan de lär sig.

Bolibompa

Bolibompa

Den här appen är utformad för barn i åldrarna 3-7 år. Den innehåller en rad olika spel och aktiviteter som alla är baserade på den populära svenska tv-serien Bolibompa. Appen är bra för att hjälpa barn att utveckla sin motorik och hand-ögonkoordination.

Sagostund barn: Hos doktorn

Sagostund barn: Hos doktorn

Den här appen är utformad för barn i åldern 5-9 år. Den innehåller en berättelse om ett barns besök hos doktorn, tillsammans med interaktiva spel och aktiviteter. Appen hjälper barnen att förstå vad som händer när de går till doktorn och hur de kan hantera eventuella rädslor eller ångest som de kan ha.

Pippis Villa Villekulla

Pippis Villa Villekulla

Den här appen är utformad för barn i åldern 5-9 år. Den är baserad på Astrid Lindgrens populära bokserie och innehåller en rad spel och aktiviteter som utspelar sig i Pippis Villa Villekulla. Appen hjälper barnen att utveckla sin fantasi och kreativitet samt sin problemlösningsförmåga.

Barnkanalen Charader

Barnkanalen Charader

Den här appen är utformad för barn i åldern 3-7 år. Den hjälper barnen att utveckla sina kommunikativa och sociala färdigheter genom en rad roliga spel och aktiviteter. Appen innehåller också en föräldradel som ger tips och råd om hur du kan stödja ditt barns utveckling.

Barnvisor

Barnvisor

Den här appen innehåller en samling av över 100 populära svenska barnsånger. Sångerna är grupperade efter tema, till exempel läggdags, djur och årstider. Appen passar barn i alla åldrar och är ett bra sätt att hjälpa dem att lära sig om svensk kultur.

Förutom dessa appar finns det många andra bra appar för barn i App Store. Så varför inte utforska och se vad du kan hitta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *